DISTRIBUCIJA, MONTAŽA I SERVISIRANJE SISTEMA ZA DOJAVU I GAŠENJE POŽARA

PPZ D&R co

Naslovna stranaMapa sajtaKontakt
Loading

TABLE UPOZORENJA

Da li vi i vaša porodica ili firma imate plan sigurnosti od požara u zgradi? Znate li gde je sigurnosni izlaz iz zgrade, a gde sa se sretnete kad sigurno napustite zgradu? Da li vi i vaše kolege razumete procedure za prepoznavanje i prijavu požara?
Čak i dobro razrađeni planovi, mogu se raspršiti u prah u trenucima krizne situacije i panike. Sigurnosni natpisi - table upozorenja su siguran način da budete apsolutno sigurni da svako može pronaći i iskoristiti raspoloživu opremu za zaštitu od požara u slučaju požara. Uz pomoć upozorenja "IZLAZ U SLUČAJU POŽARA" i sl. ljudi brzo pronalaze najbolji i najkraći put za spasavanje u kriznoj situaciji. Ništa bolje ne skraćuje konfuziju u prostoru od sigurnosnih oznaka. Sigurnosni natpisi doslovno rečeno "spašavaju živote".

Naši nezapaljivi natpisi se lako montiraju na bilo koju površinu. Naši protivpožarni znakovi daju jasna uputstva o tome šta činiti u slučaju požara.
U ponudi imamo razne tipove znakova, kao na primer znakove "APARAT ZA GAŠENJE POŽARA ", koji pomažu da se aparat pronađe u klriznoj situaciji i na pravilan način upotrebi.
U ponudi imamo i opšte znakove zaštite od požara po pristupačnim cenama, uključujući i znakove "ZABRANJENO PUŠENJE", znakove koji objšnjavaju kako razbiti staklo i uključiti alarm u slučaju požara, znakove za "prvu pomoć", opasnosti od otvorenog plamena i mnoge druge.


licna vatrogasna zastitna oprema

 
itd dsgn